torstai 30. elokuuta 2012

äkämystyneet tiput

zombejaaa odottaa mauriaaaaa.....

näin tuli lauleltua kun oltiin eräänä kauniina aamuna oltu koulussa 21 tuntia ja tunti vielä jaksettiin olla. Turhautuneina, silmät päässä seisoen yritimme kovasti saada viimeistä lintua viimein valmiiksi. Luulimme että saimme sen valmiiksi, mutta.... SITÄ EI SITTEN VIETYKÄÄN!!! ARGH... näin rakkaudella muistelen puolen vuoden jälkeen tuota ikimuistoista yötä...

Tätä lintua teimme päivää teimme yötä pitkää työtä........
Lintu oli Marian ja Sinin päävastuussa, mutta autoin ystäviä ;)
 
Keväällä saimme tilaustyön fantasiarakenteelta. Saimme tehtäväksi tehdä parisenkymmentä Angry Birds -lintua Tampereen Särkänniemeen. Aluksi olin tottakai innoissani näin hienosta ja isosta projektista, mutta en tosiaan osannut aavistaa kuinka turhauttavaa ja ahdistavaa tuosta projektista tulisi. Kevät oli minulle muutenkin raskasta aikaa enkä olisi jaksanut edes tehdä yhtääään mitään. Olen kuitenkin jälkeenpäin tyytyväinen että sain olla mukana tekemässä näitä lintuja. Opinhan siinä paljon uutta. Nyt pelolla odotan tulevatko linnut meille takaisin korjattavaksi kesän jälkeen kun lapset ovat rajusti käsitelleet tipusiamme.

 
Minä maalasin pääasiassa nämä pienet punaiset linnut,
joita oli tehnyt myös niiden alkutaipaleilla.
Välissä näitä kyseisiä lintuja tekivät myös muut opiskelijat.
 
Opin projektin aikana käsittelemään akrystaalia, sekoittamaan maaleja ja lakkoja paremmin. Opin myös ottamaan kuvista erilaisia asoioita huomioon, mitä en ennen osannut ajatellakaan. En ole ennen myöskään kyennyt tekemään niin tarkkaa maalaustyötä tai mitään pikkutarkkaa, johon sain kyllä rutkasti harjoitusta tässä hommassa. Aika oli henkisesti raskasta (fyysisesti myös), mutta palkitsevaa!

http://www.sarkanniemi.fi/fi/elamyspuisto/angry-birds-land




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti